Λιώνουν οι καρδίες μας, τρώνε μεσα στις στάχτες - Οι σύγχρονοι ήρωες αντί να είναι σε κλαμπ , παλεύουν με την φωτιά

Λιώνουν οι καρδίες μας, τρώνε μεσα στις στάχτες - Οι σύγχρονοι ήρωες αντί να είναι σε κλαμπ , παλεύουν με την φωτιά

Οι σύγχρονοι ήρωες, οι νέοι που μας δείχνουν το δρόμο στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Θα μπορούσαν να βρίσκονται διακοπές, ή σε κάποιο μπαράκι να πείνουν το κόκτειλ τους, όμως διάλεξαν τον άλλο δρόμο, το δρόμο προς τη φωτιά, το δρόμο να παλέψουν με τις φλόγες ώστε να μην καεί και άλλο χώμα Ελλάδας.

Δήλωσαν αμέσως εθελοντές.

Αυτή είναι μια συγκλονιστική φωτογραφία όπου ο ένας εθελοντής ταϊζει τον άλλο στο στόμα, με τα χέρια και τα πρόσωπα κατάμαυρα απο τον καπνό.

Στο χωριό Καματριάδες σύμφωνα με τις πληροφορίες οι ήρωες αυτοί συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους, όπως αναφέρεται ονομάζονται Στάθης και Διονύσης δύο νέα παιδιά από Ιστιαία. Έχουν να κοιμηθούν σχεδόν 7 ολόκληρα βράδια παλεύοντας με τις φλόγες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.