Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Οι Λεμεσιανοί ανταποκρίνονται στην εκστρατεία προσφοράς της ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου της Λεμεσού στην εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης, για αποστολή τους στους κατοίκους των περιοχών, που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, που διοργανώνει η Αρχή Λιμένων Κύπρου.

Στη Λεμεσό λειτουργούν δύο σημεία συλλογής. Το πρώτο σημείο λειτουργεί στο κτίριο της Διοίκησης, που βρίσκεται στο νέο λιμάνι της πόλης. Το δεύτερο σημείο λειτουργεί στη δυτική είσοδο του παλιού λιμανιού. Εκτός από τα είδη πρώτης ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να εισφέρουν και χρηματικά ποσά, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τους λειτουργούς της Αρχής Λιμένων για αγορά προϊόντων, τα οποία θα σταλούν στη συνέχεια στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.

Λόγω της αθρόας συμμετοχής, η εκστρατεία στη Λεμεσό, θα συνεχιστεί μέχρι αύριο, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να συνεισφέρουν, να το πράξουν.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE