Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κοινής οχληρίας, διασάλευση της ειρήνης, ανησυχίας, εισόδου σε ξένη περιουσία με σκοπό τη διάπραξη ποινικού αδικήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 8 Αυγούστου, 2021 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.