Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτόν ψάχνει η αστυνομία για σωρεία αδικημάτων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κοινής οχληρίας, διασάλευση της ειρήνης, ανησυχίας, εισόδου σε ξένη περιουσία με σκοπό τη διάπραξη ποινικού αδικήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 8 Αυγούστου, 2021 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Δρουσιώτης: Eπανήλθε με νέα αναρτηση και έδωσε στη δημοσιότητα νέες συνομιλίες - «Δεν κατασκεύασα κανένα μήνυμα»

Eπανήλθε με νέα ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υποψήφιος βουλευτής Μακάριος Δρουσιώτης Απαντώντας στα «περί κατασκευής μηνυμάτων»

BEST OF TOTHEMAONLINE