Τραυματίστηκε μέλος της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια - Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο

Τραυματίστηκε μέλος της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια - Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων των μελών της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια μέλος της Π.Υ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το μέλος της Κυπριακής αποστολής υπέστη μικρό ρωγμώδες επίμηκες κάταγμα στη διάφυση της κκνήμης. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου και έτυχε περίθαλψης και ακολούθως απολύθηκε.

Όπως αναφέρει ο κύριος Κεττής στη σχετική ανακοίνωση, ο πυροσβέστης είναι καλά και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας. Γίνονται προσπάθειες για επιστροφή του πίσω στην Κύπρο το συντομότερο. Η επιστροφή θα γίνει πιθανόν αύριο μαζί με αριθμό μελών της Πολιτικής Άμυνας (εθελοντών) λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE