Τραυματίστηκε μέλος της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια - Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο

Τραυματίστηκε μέλος της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια - Επιστρέφει αύριο στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων των μελών της Κυπριακής αποστολής στην Εύβοια μέλος της Π.Υ υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, το μέλος της Κυπριακής αποστολής υπέστη μικρό ρωγμώδες επίμηκες κάταγμα στη διάφυση της κκνήμης. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου και έτυχε περίθαλψης και ακολούθως απολύθηκε.

Όπως αναφέρει ο κύριος Κεττής στη σχετική ανακοίνωση, ο πυροσβέστης είναι καλά και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας. Γίνονται προσπάθειες για επιστροφή του πίσω στην Κύπρο το συντομότερο. Η επιστροφή θα γίνει πιθανόν αύριο μαζί με αριθμό μελών της Πολιτικής Άμυνας (εθελοντών) λόγω προσωπικών τους υποχρεώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE