Αργυρός και NAVA στηρίζουν τον Θανάση Αθανασίου για την θεραπεία του

Αργυρός και NAVA στηρίζουν τον Θανάση Αθανασίου για την θεραπεία του

O όμιλος NAVA SEASIDE μαζί με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό πήραν μια απόφαση ανθρωπιάς βοηθώντας τόσο τον Θανάση Αθανασίου, οπαδό της Ανόρθωσης, όσο και τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, ο όμιλος αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων για την κάλυψη όλων των εξόδων θεραπείας του γνωστού οπαδού της Ανόρθωσης Θανάση Αθανασίου, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα διαθέσει την προσωπική του αμοιβή για στήριξη των πληγέντων των καταστροφικών πυργαγιών, για ενέργειες αναδάσωσης αλλά και για τα αδέσποτα.

Η ανακοίνωση του NAVA:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.