«Βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

«Βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Ο ένας είναι επιτυχημένος τραγουδιστής και η άλλη γνωστό μοντέλο. Οι φήμες τους θέλουν μαζί και φουλ ερωτευμένους. Ο λόγος για τον Νικηφόρο και την Έλλη Γελεβασάκη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δυο τους τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολύ κοντά και δεν το κρύβουν. Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν με κοινή παρέα στη Ρόδο για διακοπές και όσοι τους είδαν κατάλαβαν αμέσως τι «παίζει» και πόσο ταιριάζουν. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην αναρτά φωτογραφίες από τις στιγμές τα stocial media ώστε να μην προκαλεί σχόλια, άλλωστε η σχέση τους τώρα ξεκινά.

Θυμίζουμε ότι την Έλλη Γελεβεσάκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Το μοντέλο μάλιστα στο παρελθόν ήταν παντρεμένο με τον Γιώργο Μανίκα. Μαζί έχουν αποκτήσει και έναν γιο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE