Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε ατύχημα στην Αγία Νάπα 19χρονος - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε ατύχημα στην Αγία Νάπα 19χρονος - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, 19χρονος από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Αγίας Νάπας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος από τη Λευκωσία.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 19χρονου κτύπησε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε. Τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 33χρονος, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Στον 19χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με τελική ένδειξη 72μg αντί 9μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE