Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε ατύχημα στην Αγία Νάπα 19χρονος - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε ατύχημα στην Αγία Νάπα 19χρονος - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, 19χρονος από τη Λεμεσό, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Αγίας Νάπας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά, με αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος από τη Λευκωσία.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 19χρονου κτύπησε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε. Τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 33χρονος, μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.

Στον 19χρονο οδηγό, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με τελική ένδειξη 72μg αντί 9μg, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE