ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Άρχισε να πυροβολεί μετά από καυγά για χώρο στάθμευσης - Νεκρός ο 28χρονος υιός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΟΝΙΚΟ: Άρχισε να πυροβολεί μετά από καυγά για χώρο στάθμευσης - Νεκρός ο 28χρονος υιός -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε άγριο φονικό εξελίχθηκε λογομαχία για ένα χώρο στάθμευσης έξω από οικίες στο Γέρι. 

Συγκεκριμένα μετά από έντονη λογομαχία γειτόνων για μία θέση πάρκινγκ φέρεται να ξεκίνησαν πυροβολισμοί που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 28χρονος υιός, ενώ από τις σφαίρες δε φαίνεται να γλίτωσε ούτε ο 63χρονος (πατέρας του 28χρονου) που τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο γείτονας που φέρεται να πυροβόλησε μετά την έντονη λογομαχία πατέρα και υιό έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές και η Αστυνομική Δύναμη έχει αποκλείσει τη σκηνή διενεργώντας περαιτέρω εξετάσεις. Μάλιστα ο καυγάς ξεκίνησε για ασήμαντη -όπως αναφέρεται αρχικά- αφορμή ενώ στη συνέχεια εκτυλίχθηκε σε αποτρόπαιο συμβάν. 

Ο φερόμενος ως δράστης μάλιστα φέρεται να συνελήφθη άμεσα στη σκηνή του εγκλήματος ενώ την ίδια ώρα συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της υγείας του 63χρονου πατέρα.

Περισσότερα σε λίγο...

Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE