Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο του ποσού των ποσού 315.000 ευρώ περίπου πλαστογραφίας επιταγών κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 57χρονη η οποία εργαζόταν ως λογίστρια σε όμιλο εργοληπτικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 8/2019 -5/8/21 , πλαστογράφησε πέραν των 270 επιταγών εταιρειών και αφού τις εξαργύρωσε οικειοποιήθηκε τα χρήματα που ξεπερνούν τις 315,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE