Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Χειροπέδες σε λογίστρια στη Λεμεσό - Πλαστογραφούσε επιταγές ύψους 315 χιλ. ευρώ

Υπόθεση κλοπής από υπάλληλο του ποσού των ποσού 315.000 ευρώ περίπου πλαστογραφίας επιταγών κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες ενέργειες, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος 57χρονη η οποία εργαζόταν ως λογίστρια σε όμιλο εργοληπτικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα μεταξύ των ημερομηνιών 8/2019 -5/8/21 , πλαστογράφησε πέραν των 270 επιταγών εταιρειών και αφού τις εξαργύρωσε οικειοποιήθηκε τα χρήματα που ξεπερνούν τις 315,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE