Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην Καμτσάτκα, 8 επιβαίνοντες νεκροί, 8 διασώθηκαν

Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην Καμτσάτκα, 8 επιβαίνοντες νεκροί, 8 διασώθηκαν

Ελικόπτερο Mi-8 με 16 επιβαίνοντες, 13 τουρίστες και 3 μέλη του πληρώματος, συνετρίβη σε λίμνη μέσα σε δρυμό στην Καμτσάτκα, στη ρωσική κπω Ανατολή, με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ωστόσο οκτώ διασώθηκαν, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ελικόπτερο βυθίστηκε μετά τη συντριβή του στα νερά της λίμνης Κουρίλ, στο καταφύγιο Κρανότσκι στην Καμτσάτκα.

Σωστικά συνεργεία του ρωσικού Υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης και δύτες εστάλησαν εσπευσμένα στην περιοχή, ενημέρωσε το ίδιο.

AΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE