Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην Καμτσάτκα, 8 επιβαίνοντες νεκροί, 8 διασώθηκαν

Ελικόπτερο Mi-8 συνετρίβη στην Καμτσάτκα, 8 επιβαίνοντες νεκροί, 8 διασώθηκαν

Ελικόπτερο Mi-8 με 16 επιβαίνοντες, 13 τουρίστες και 3 μέλη του πληρώματος, συνετρίβη σε λίμνη μέσα σε δρυμό στην Καμτσάτκα, στη ρωσική κπω Ανατολή, με αποτέλεσμα οκτώ άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, ωστόσο οκτώ διασώθηκαν, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο πηγή προσκείμενη στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ελικόπτερο βυθίστηκε μετά τη συντριβή του στα νερά της λίμνης Κουρίλ, στο καταφύγιο Κρανότσκι στην Καμτσάτκα.

Σωστικά συνεργεία του ρωσικού Υπουργείου Αντιμετώπισης Καταστάσεων Εκτάκτου Ανάγκης και δύτες εστάλησαν εσπευσμένα στην περιοχή, ενημέρωσε το ίδιο.

AΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE