Επέστρεψαν αργά το βράδυ της Τετάρτης μέλη της κυπριακής αποστολής στις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Επέστρεψαν αργά το βράδυ της Τετάρτης μέλη της κυπριακής αποστολής στις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Αργά χθες βράδυ επέστρεψαν τα τέσσερα μέλη της Πολιτικής Άμυνας, μαζί με το μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο είχε τραυματιστεί κατά τις επιχειρήσεις στην Βόρεια Εύβοια.
 

Σε ανάρτηση της στη σελίδα της σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η Ομάδα Διάσωσης Π.Α. Λευκωσίας-Κερύνειας, τους ευχαριστεί για τις μάχες που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, και τους εύχεται καλή ξεκούραση, όπως επίσης και γρήγορη ανάρρωση στο μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE