ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με πλαστά έγγραφα - Δήλωνε Γάλλος

ΠΑΦΟΣ: Τον τσάκωσαν πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με πλαστά έγγραφα - Δήλωνε Γάλλος

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο για υπόθεση πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες στις 09:30 κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε για αναχώρηση για την Ιταλία ένας άνδρας, ο οποίος παρουσίασε γαλλικό δελτίο ταυτότητας, καθώς και κάρτα επιβίβασης της πιο πάνω πτήσης.

Κατά τον έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, αναφέρει η Αστυνομία, ότι η ταυτότητα ήταν πλαστή. 

Ανακρινόμενος ο άντρας, ανέφερε το πραγματικό του όνομα και τη χώρα καταγωγής του. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της πλαστογραφίας και της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Αναφορικά με την κατοχή της πλαστής ταυτότητας, φέρεται να ανέφερε ότι του στάλθηκε ταχυδρομικώς από τη χώρα του. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται όσον αφορά το αληθές των ισχυρισμών του, ενώ θα ληφθούν καταθέσεις από το Ταχυδρομείο και από αλλού για τη συμπλήρωση του φακέλου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE