Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τούνη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Εδώ και καιρό οι φήμες ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι το νέο hot ζευγάρι κυκλοφορούσαν έντονα. Ο φακός των παπαράτσι του... έπιασε μαζί να κάνουν διακοπές κανένας όμως από τους δύο δεν είχε πει κάτι για το θέμα.

Η Ιωάννα Τούνη μετά από μέρες σιωπής ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι γιόρτασε τα γενέθλιά της αθόρυβα και μακριά από τα φώτα των.... social media.

Επειδή όμως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται η Θεσσαλονικιά influenceρ έδωσε μέσα από τα stories της φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Μπορεί να μην ανέβασε το πρόσωπό του άφησε όμως να φανεί το χέρι του με το χαρακτηριστικό τατουάζ.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ποζάρει στο φακό, κάνοντας γκριμάτσα, με το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου να «εισβάλει» στο πλάνο. Στην εν λόγω φωτογραφία πρόσθεσε μια κόκκινη καρδούλα.

Αυτό είναι το στιγμιότυπο

touni1-3


Δείτε φωτογραφία όπου φαίνεται το τατουάζ στο χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου

dimitris1-1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE