Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 05:50 το πρωί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες στις 23:19 νότια του χωριού Σταυροκόννου στην περιοχή “Πέτρα του Φράγκου”, στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς είπε ο κ. Κεττής εργάστηκαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία,το Ταμείο Θήρας και την Επαρχιακή Διοίκηση.

Η φωτιά κατέκαυσε έξι εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE