Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 05:50 το πρωί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες στις 23:19 νότια του χωριού Σταυροκόννου στην περιοχή “Πέτρα του Φράγκου”, στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς είπε ο κ. Κεττής εργάστηκαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία,το Ταμείο Θήρας και την Επαρχιακή Διοίκηση.

Η φωτιά κατέκαυσε έξι εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE