Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην περιοχή Πέτρα του Φράγκου στην Σταυροκόννου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 05:50 το πρωί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες στις 23:19 νότια του χωριού Σταυροκόννου στην περιοχή “Πέτρα του Φράγκου”, στην επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς είπε ο κ. Κεττής εργάστηκαν δυνάμεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία,το Ταμείο Θήρας και την Επαρχιακή Διοίκηση.

Η φωτιά κατέκαυσε έξι εκτάρια από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE