ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα - Eίπε στην Αστυνομία ότι είναι 15 ½ ετών

Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο με πλαστή ταυτότητα - Eίπε στην Αστυνομία ότι είναι 15 ½ ετών

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον νεαρού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για το Πέργαμο της Ιταλίας, ένας νεαρός, αφρικανικής καταγωγής, παρουσιάζοντας δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας.

Από τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στην ταυτότητα είναι το ίδιο που παρουσιάστηκε κατά την αναχώρηση. Όμως, δημιουργήθηκαν υποψίες ότι δεν ήταν γνήσιο και ανακρινόμενος ανέφερε πως τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα που παρουσίασε.

Όπως είπε στην Αστυνομία, είναι ηλικίας 15 ½ ετών. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και στην παρουσία λειτουργού της υπηρεσίας κοινωνικών υπηρεσιών και δικηγόρου, έδωσε μια κατάθεση, παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο φάκελος του νεαρού συμπληρώθηκε και στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες λόγω της ιδιαιτερότητας του ανήλικου. Όσον αφορά το δελτίο ταυτότητας ανέφερε ότι του το έδωσε άγνωστο πρόσωπο στην Λευκωσία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top