Σε χαμηλά επίπεδα τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό

Σε χαμηλά επίπεδα τα ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος για υπόθεση απόπειρας διάρρηξης καφεστιατορίου και  κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τετάρτη, στις 17:30, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από υπάλληλο, που διαχειρίζεται εστιατόριο στην περιοχή της Αγοράς ότι εντόπισε εκδορές στην πλαϊνή πόρτα του εστιατορίου.

Μέλη του κλιμακίου διαρρήξεων μετέβησαν στο καφεστιατόριο και διαπίστωσαν ότι υπήρχαν εκδορές στην πλαϊνή αλουμίνια πόρτα ενώ από μελέτη του κλειστού κυκλώματος και από μαρτυρία που ελήφθη από τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου, φέρεται να αναγνωρίστηκε 29χρονος εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη χθες.

Ο συλληφθείς ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE