ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη 20χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό

Σύλληψη 20χρονου για τα χθεσινά επεισόδια στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος συνελήφθη μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας και οδηγήθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού για ανάκριση, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται και δεύτερο πρόσωπο.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των προσώπων που συμμετείχαν στα χθεσινοβραδινά έκτροπα, από τα οποία κάηκε ολοσχερώς ένα αυτοκίνητο και προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα έξι.
 
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν, γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, διερχόμενα οχήματα, με οπαδούς της ΑΕΛ, δέχθηκαν πετροβολισμό στην περιοχή Αγίου Αντωνίου, όπου βρίσκεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Απόλλωνα.
 
Γύρω στις 21:00 έφτασε στο χώρο ομάδα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα με κουκούλες και κράνη και ακολούθησαν συμπλοκές με πετροβολισμούς και ρίψεις πυροτεχνημάτων.
 
Για αντιμετώπιση και καταστολή των επεισοδίων, έγινε ανάκληση προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από τη Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμεσης Δράσης.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top