Δύο τροχαία στη Λευκωσία με διαφορά μιας ώρας – Σοβαροί οι τραυματισμοί

Δύο τροχαία στη Λευκωσία με διαφορά μιας ώρας – Σοβαροί οι τραυματισμοί

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν στην Λευκωσία το πρωί του Σαββάτου (14/08), με μία ώρα διαφορά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 το πρωί, στον δρόμο Ανθούπολης παρά την αίθουσα δεξιώσεων Τρίκκης, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρεξέκλινε της πορείας του καταλήγωντας σε χωράφι.

Λίγη ώρα αργότερα συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί , δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στη Λευκωσία στο δρόμο Χαλεπιανών παρά τα φώτα τροχαίας GGS.

Όχημα συγκρούστηκε με ποδηλάτη με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό ενός προσώπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια και των δύο τροχαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.