Δύο τροχαία στη Λευκωσία με διαφορά μιας ώρας – Σοβαροί οι τραυματισμοί

Δύο τροχαία στη Λευκωσία με διαφορά μιας ώρας – Σοβαροί οι τραυματισμοί

Δύο σοβαρά τροχαία σημειώθηκαν στην Λευκωσία το πρωί του Σαββάτου (14/08), με μία ώρα διαφορά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 το πρωί, στον δρόμο Ανθούπολης παρά την αίθουσα δεξιώσεων Τρίκκης, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρεξέκλινε της πορείας του καταλήγωντας σε χωράφι.

Λίγη ώρα αργότερα συγκεκριμένα γύρω στις 6 το πρωί , δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στη Λευκωσία στο δρόμο Χαλεπιανών παρά τα φώτα τροχαίας GGS.

Όχημα συγκρούστηκε με ποδηλάτη με αποτέλεσμα τον κρίσιμο τραυματισμό ενός προσώπου.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια και των δύο τροχαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE