Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 116 υποστατικά στο πλαίσιο εφαρμογής των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχληρίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, κατά την οποία κατασχέθηκαν δύο μεγάφωνα, δύο ενισχυτές ήχου, ένα μπάσο και μια μικροφωνική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.