Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 116 υποστατικά στο πλαίσιο εφαρμογής των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχληρίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, κατά την οποία κατασχέθηκαν δύο μεγάφωνα, δύο ενισχυτές ήχου, ένα μπάσο και μια μικροφωνική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE