Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Σε τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης (12/8) προχώρησε η Αστυνομία, μετά βάσει δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε.

Εναντίον του 36χρονου που συνελήφθη προέκυψε γραπτή μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχλαγωγίας, εμπρησμού αυτοκινήτου και κακόβουλης ζημιάς, η Αστυνομία στη σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 20 και 16 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο ανήλικος, ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα και του δικηγόρου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί στον παρών στάδιο. Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για τη διαδικασία προσωποκράτησης του. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE