Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Φόρεσαν χειροπέδες και σε τρίτο πρόσωπο για τα επεισόδια στη Λεμεσό - Τον... έκαψε μαρτυρία

Σε τρίτη σύλληψη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης (12/8) προχώρησε η Αστυνομία, μετά βάσει δικαστικό ένταλμα που εξασφαλίστηκε.

Εναντίον του 36χρονου που συνελήφθη προέκυψε γραπτή μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία εμπλέκεται στα επεισόδια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχλαγωγίας, εμπρησμού αυτοκινήτου και κακόβουλης ζημιάς, η Αστυνομία στη σύλληψη βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 20 και 16 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο ανήλικος, ανακρίθηκε στην παρουσία του πατέρα και του δικηγόρου και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί στον παρών στάδιο. Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για τη διαδικασία προσωποκράτησης του. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE