Αφίχθηκε στο αεροδρόμιο από την Ελλάδα φορτωμένος με κάνναβη – Όσα είπε στους ανακριτές

Αφίχθηκε στο αεροδρόμιο από την Ελλάδα φορτωμένος με κάνναβη – Όσα είπε στους ανακριτές

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό και την κατάσχεση 23 κιλών και 124 γραμμαρίων κάνναβης στην οποία προχώρησαν χθες τα μέλη της Αστυνομίας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ποσότητα κάνναβης, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, μετά από έλεγχο των αποσκευών 25χρονου, ο οποίος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, προερχόμενος από την Ελλάδα. Στις δύο αποσκευές του, εντοπίστηκαν 40 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν την πιο πάνω ποσότητα κάνναβης.

Ο 25χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Aνακρινόμενος μέχρι στιγμής φέρεται να ανέφερε πως άγνωστα του πρόσωπα του παρέδωσαν τα ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη έναντι αμοιβής με σκοπό την παράδοση τους, επίσης, σε άγνωστα πρόσωπα, όταν θα έφτανε στην Κύπρο. Η παράδοση ωστόσο δεν έγινε, καθως συνελήφθη. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE