Χειροπέδες σε δύο Ειδικούς Αστυφύλακες - Απειλές, διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας μερικά από τα αδικήματα

Χειροπέδες σε δύο Ειδικούς Αστυφύλακες - Απειλές, διαφθορά, κατάχρηση εξουσίας μερικά από τα αδικήματα

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο ειδικοί αστυφύλακες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, και οι δύο ηλικίας 41 ετών, για διερευνώμενη υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.


Σύμφωνα με τον Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αρχικά συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα  και τέθηκε υπό κράτηση 41χρονος Ειδικός Αστυφύλακας για διερευνώμενη υπόθεση απειλής βίας, γραπτών απειλών, διαφθοράς, κατάχρηση εξουσίας αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων.

Ακολούθως, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και δεύτερος ειδικός Αστυφύλακας, ηλικίας επίσης 41 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και άλλα.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE