Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Μέχρι το πρωί διασκέδαζαν σε μπουζούκια και κλαμπ της Χαλκίδας, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού να έχουν πάει... περίπατος, όπως μεταδίδει το eviazoom.gr.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους θαμώνες ανέφεραν ότι μπράβοι τους ζητούσαν τα κινητά τους στην είσοδο, ώστε να μην μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες για να τα ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE