Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Γλέντια στα μπουζούκια μέχρι το πρωί - «Μπράβοι ζητούσαν τα κινητά μας για να μη βγάλουμε βίντεο»

Μέχρι το πρωί διασκέδαζαν σε μπουζούκια και κλαμπ της Χαλκίδας, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού να έχουν πάει... περίπατος, όπως μεταδίδει το eviazoom.gr.

Μάλιστα, ορισμένοι από τους θαμώνες ανέφεραν ότι μπράβοι τους ζητούσαν τα κινητά τους στην είσοδο, ώστε να μην μπορούν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες για να τα ανεβάσουν στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.