Τροχαίο στη Λεμεσό – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο στη Λεμεσό – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/08) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, το αυτοκίνητο κτύπησε σε συγκεκριμένο σημείο και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο για τη μεταφορά των δύο ατόμων στο νοσοκομείο που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Η μεταφορά έγινε για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE