Τροχαίο στη Λεμεσό – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο στη Λεμεσό – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (15/08) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, το αυτοκίνητο κτύπησε σε συγκεκριμένο σημείο και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο για τη μεταφορά των δύο ατόμων στο νοσοκομείο που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Η μεταφορά έγινε για προληπτικούς λόγους.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE