ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν απο το αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα - Σύλληψη 5 προσώπων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν απο το αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα - Σύλληψη 5 προσώπων

Συνελήφθησαν χθες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις πέντε συνολικά πρόσωπα (Δύο άντρες και τρεις γυναίκες), στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος και πλαστοπροσωπίας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις πέντε συνολικά πρόσωπα, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλους προορισμούς στο εξωτερικό.

Τέσσερα από τα πέντε πιο πάνω πρόσωπα, παρουσίασαν ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια ή ταυτότητες), τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι δεν ήταν δικά τους.

Το πέμπτο πρόσωπο, το οποίο επίσης παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει, συνελήφθη μετά από παρέμβασή του, για να βοηθήσει ένα εκ των πιο πάνω προσώπων να ταξιδέψει (Υπέδειξε δελτίο ταυτότητας παρουσιάζοντας το, ότι ανήκει στο άλλο πρόσωπο).

Σήμερα και τα πέντε πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.