ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν απο το αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα - Σύλληψη 5 προσώπων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν απο το αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα - Σύλληψη 5 προσώπων

Συνελήφθησαν χθες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις πέντε συνολικά πρόσωπα (Δύο άντρες και τρεις γυναίκες), στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος και πλαστοπροσωπίας.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις πέντε συνολικά πρόσωπα, μετέβησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλους προορισμούς στο εξωτερικό.

Τέσσερα από τα πέντε πιο πάνω πρόσωπα, παρουσίασαν ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια ή ταυτότητες), τα οποία μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι δεν ήταν δικά τους.

Το πέμπτο πρόσωπο, το οποίο επίσης παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσει, συνελήφθη μετά από παρέμβασή του, για να βοηθήσει ένα εκ των πιο πάνω προσώπων να ταξιδέψει (Υπέδειξε δελτίο ταυτότητας παρουσιάζοντας το, ότι ανήκει στο άλλο πρόσωπο).

Σήμερα και τα πέντε πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE