Κερατέα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη - Μήνυμα από το 112 για να εκκενωθεί το Μαρκάτι

Κερατέα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη - Μήνυμα από το 112 για να εκκενωθεί το Μαρκάτι

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή Μαρκάτι στην Κερατέα.


Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη σπεύδει στο σημείο.

Το 112 έστειλε ήδη μήνυμα για εκκένωση από το Μαρκάτι Κερατέας προς το Λαύριο:

 
 

 

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 71 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρου, 25 οχήματα, έξι αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία υπάρχουν σπίτια στο σημείο. Οι άνεμοι είναι ισχυροί και δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών

fwtia_lavrio2
fwtia_lavrio
fwtia_lavrio3


Πηγή Φωτογραφιών: Facebook - Ομάδα Πυρκαγιά Ενημέρωση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE