«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα και συνέλαβαν, ένα πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Το εν λόγω πρόσωπο, άντρας ηλικίας 30 ετών, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα από περίπολο της Αστυνομίας, σε κοντινή απόσταση από οικία, η οποία είχε διαρρηχθεί λίγο προηγουμένως.


Στην κατοχή του 30χρονου, ανευρέθηκε μια τσάντα πλάτης, εντός της οποίας υπήρχαν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, καθώς επίσης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 30χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.


Ο συλληφθείς, μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει κατάγματα (χέρι, πόδι και πλευρά) και κρατήθηκε για νοσηλεία.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE