«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

«Ξάφρισε» οικία στη Λευκωσία με κοσμήματα και ρολόγια – Χειροπέδες σε 30χρονο

Μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν λίγο μετά τα μεσάνυκτα και συνέλαβαν, ένα πρόσωπο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. 

Το εν λόγω πρόσωπο, άντρας ηλικίας 30 ετών, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα από περίπολο της Αστυνομίας, σε κοντινή απόσταση από οικία, η οποία είχε διαρρηχθεί λίγο προηγουμένως.


Στην κατοχή του 30χρονου, ανευρέθηκε μια τσάντα πλάτης, εντός της οποίας υπήρχαν κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αντικείμενα, καθώς επίσης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο 30χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.


Ο συλληφθείς, μεταφέρθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει κατάγματα (χέρι, πόδι και πλευρά) και κρατήθηκε για νοσηλεία.


Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

LIVE: Μεταμεσονύχτια μάχη για τους σταυρούς προτίμησης - «Αλλάζουν χέρια» οι έδρες στις επαρχίες

Πρωτιά ΔΗΣΥ, ανέβασε ποσοστά το ΑΚΕΛ. ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία τα δύο νέα κόμματα της Βουλής. Εκτός ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγοι. Μέχρι τέλους το κλείδωμα των εδρών στα κόμματα αλλά και στους Βουλευτές. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE