Θλίψη για τον χαμό του 50χρονου Πρόδρομου - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, καταλείπει σύζυγο και έξι παιδιά

Θλίψη για τον χαμό του 50χρονου Πρόδρομου - Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, καταλείπει σύζυγο και έξι παιδιά

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε το απόγευμα της Κυριακής (15/8) ο 50χρονος Πρόδρομος Προδρόμου από τη Λάρνακα, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και όσους τον είχαν γνωρίσει.

Ο 50χρονος διατηρούσε παγωταρία στη Λάρνακα και έτσι γνώριζε συνεχώς κόσμο, με φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Σημειώνεται ότι ο Πρόδρομος Προδρόμου καταλείπει σύζυγο και έξι παιδιά.

Η κηδεία του, θα τελεστεί σήμερα (16/8) το απόγευμα, στις 17:00, από τον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στην Ορόκλινη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE