Πήραν σβάρνα τις ξαπλώστρες κι έκλεβαν τσάντες στον Πρωταρά - Τους τσάκωσε Αστυνομικός

Πήραν σβάρνα τις ξαπλώστρες κι έκλεβαν τσάντες στον Πρωταρά - Τους τσάκωσε Αστυνομικός

Σε εφαρμογή τέθηκε επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, για αντιμετώπιση του φαινομένου των κλοπών από πολυσύχναστες παραλίες στην ευρύτερη περιοχή του Πρωταρά.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, χθες το απόγευμα, έγινε αντιληπτό από μέλος της Αστυνομίας, νεαρό ύποπτο πρόσωπο, το οποίο απομακρυνόταν από ξαπλώστρες συγκεκριμένης παραλίας, έχοντας στην κατοχή του μια τσάντα.


Το νεαρό πρόσωπο, το οποίο ανακόπηκε από μέλος της Αστυνομίας, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της τσάντας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.


Στην περιοχή μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε και δεύτερο νεαρό πρόσωπο, το οποίο κλήθηκε και παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό.


Σε θεληματικές τους καταθέσεις, οι δύο νεαροί, παραδέχθηκαν την κλοπή δύο τσαντών από ξαπλώστρες σε παραλία. Και οι δύο νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE