Πήραν σβάρνα τις ξαπλώστρες κι έκλεβαν τσάντες στον Πρωταρά - Τους τσάκωσε Αστυνομικός

Πήραν σβάρνα τις ξαπλώστρες κι έκλεβαν τσάντες στον Πρωταρά - Τους τσάκωσε Αστυνομικός

Σε εφαρμογή τέθηκε επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, για αντιμετώπιση του φαινομένου των κλοπών από πολυσύχναστες παραλίες στην ευρύτερη περιοχή του Πρωταρά.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, χθες το απόγευμα, έγινε αντιληπτό από μέλος της Αστυνομίας, νεαρό ύποπτο πρόσωπο, το οποίο απομακρυνόταν από ξαπλώστρες συγκεκριμένης παραλίας, έχοντας στην κατοχή του μια τσάντα.


Το νεαρό πρόσωπο, το οποίο ανακόπηκε από μέλος της Αστυνομίας, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την προέλευση της τσάντας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.


Στην περιοχή μετά από εξετάσεις εντοπίστηκε και δεύτερο νεαρό πρόσωπο, το οποίο κλήθηκε και παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό.


Σε θεληματικές τους καταθέσεις, οι δύο νεαροί, παραδέχθηκαν την κλοπή δύο τσαντών από ξαπλώστρες σε παραλία. Και οι δύο νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE