Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη πριν από λίγες ώρες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ και πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Χαρδαλιάς είχε υποστεί έμφραγμα στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο κ.Χαρδαλιάς βρισκόταν υπό διαρκή πίεση, που εντάθηκε το τελευταίο διάστημα με τις πυρκαγιές, γεγονός που όπως όλα δείχνουν επηρέασε την υγεία του.

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Επ. Θεσμών: Μόνο για πέντε χρόνια το υπηρεσιακό όχημα σε πρώην Προέδρους - Κράτησαν το επίδομα για γραμματέα

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής θα τεθεί η πρόταση νόμου για περιορισμό των ωφελημάτων που απολαμβάνουν οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας και οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής των Αντιπροσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE