Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Τη διάρρηξη της οικίας της και την κλοπή 40,000 ευρώ κατήγγειλε σήμερα 62χρονη στο ΤΑΕ Λεμεσού.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν στην οικία μεταξύ των ωρών 09.45 με 10.50, παραβιάζοντας παράθυρο της κουζίνας και απέσπασαν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που βρισκόταν σε μπαούλο.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE