Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Τη διάρρηξη της οικίας της και την κλοπή 40,000 ευρώ κατήγγειλε σήμερα 62χρονη στο ΤΑΕ Λεμεσού.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν στην οικία μεταξύ των ωρών 09.45 με 10.50, παραβιάζοντας παράθυρο της κουζίνας και απέσπασαν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που βρισκόταν σε μπαούλο.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE