Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Διάρρηξη οικίας στη Λεμεσό με λεία 40 χιλιάδες ευρώ

Τη διάρρηξη της οικίας της και την κλοπή 40,000 ευρώ κατήγγειλε σήμερα 62χρονη στο ΤΑΕ Λεμεσού.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισήλθαν στην οικία μεταξύ των ωρών 09.45 με 10.50, παραβιάζοντας παράθυρο της κουζίνας και απέσπασαν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που βρισκόταν σε μπαούλο.
 
Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν, παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: «Δεν επηρεάζομαι ούτε από αναρτήσεις ούτε από δηλώσεις» - Πότε αναμένεται η νέα συνάντηση με Έρχιουρμαν

Την εκτίμηση ότι «είμαστε έτοιμοι, ως έχουν τα δεδομένα, να επαναρχίσουν οι συνομιλίες, από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά» , εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη μετά την περίπου μίας ώρας συνάντηση που είχε με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE