Βαθύτατη ανησυχία για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, εκφράζει η Κύπρος

Βαθύτατη ανησυχία για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, εκφράζει η Κύπρος

Βαθύτατη ανησυχία για τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν, εκφράζει η Κυπριακή Δημοκρατία.


Το Υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο Twitter εκφράζει "βαθύτατη ανησυχία από τις εξελίξεις που σημειώνονται με ταχείς ρυθμούς στο Αφγανιστάν".

Προσθέτει πως η διασφάλιση της ηρεμίας, της ασφάλειας και των μη διακρίσεων κατά των γυναικών και των κοριτσιών πρέπει να είναι μεταξύ των άμεσων προτεραιοτήτων.

"Βρισκόμαστε σε συντονισμό με τους εταίρους μας στην ΕΕ προκειμένου να παρέχουμε ανθρωπιστική βοήθεια όπου κριθεί αναγκαίο", καταλήγει το Υπουργείο Εξωτερικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.