Πέθανε από κορωνοϊό πατέρας τεσσάρων παιδιών στην Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέθανε από κορωνοϊό πατέρας τεσσάρων παιδιών στην Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 57χρονος στην Λάρνακα βυθίζοντας την οικογένεια του σε πένθος.

Πρόκειται για τον Ιουλιανό Ιουλιανού, ο οποίος καταλείπει σύζυγο και τέσσερα παιδιά.

Σε ανάρτηση του ο Σύνδεσμος Φίλοι της Καρπασίας αναφέρει: «ο Ιουλιανός, καταγόταν από την Ταύρου της Καρπασίας μας. Για να καταλάβετε τι άνθρωπος ήταν, μια φορά του ζητήσαμε να μας καθαρίσει με τον εκσκαφέα και φορτηγό τον περίγυρο του Σωματείο Ελεύθερη Ενιαία Καρπασία .Μια εργασία των 500 και ευρώ. Δεν καταδέχτηκε να πάρει ούτε ένα σεντ. Καλοσυνάτος, καταδεχτεικός και καλός οικογενειάρχης. Μια καρδιά χρυσάφι που νικήθηκε από τον Κορωνοιό. Αιωνία σου η μνήμη Ιούλιε μας. Καλό παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Τσιακκιλερό, ενώ η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και γίνεται έκκληση αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές για τις άπορες οικογένειες. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE