Πέθανε από κορωνοϊό πατέρας τεσσάρων παιδιών στην Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πέθανε από κορωνοϊό πατέρας τεσσάρων παιδιών στην Λάρνακα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 57χρονος στην Λάρνακα βυθίζοντας την οικογένεια του σε πένθος.

Πρόκειται για τον Ιουλιανό Ιουλιανού, ο οποίος καταλείπει σύζυγο και τέσσερα παιδιά.

Σε ανάρτηση του ο Σύνδεσμος Φίλοι της Καρπασίας αναφέρει: «ο Ιουλιανός, καταγόταν από την Ταύρου της Καρπασίας μας. Για να καταλάβετε τι άνθρωπος ήταν, μια φορά του ζητήσαμε να μας καθαρίσει με τον εκσκαφέα και φορτηγό τον περίγυρο του Σωματείο Ελεύθερη Ενιαία Καρπασία .Μια εργασία των 500 και ευρώ. Δεν καταδέχτηκε να πάρει ούτε ένα σεντ. Καλοσυνάτος, καταδεχτεικός και καλός οικογενειάρχης. Μια καρδιά χρυσάφι που νικήθηκε από τον Κορωνοιό. Αιωνία σου η μνήμη Ιούλιε μας. Καλό παράδεισο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Τσιακκιλερό, ενώ η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και γίνεται έκκληση αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές για τις άπορες οικογένειες. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE