Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Εξαργυρώνει τους καρπούς της περσινής εξαιρετικής σεζόν των παικτών του Ολυμπιακού ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τελευταία κίνηση, την μετακίνηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου στην Ομόνοια.

Οι μαυροπράσινοι το φετινό καλοκαίρι έβαλαν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους χάρη στις μεταγραφές των Στέλιου Ανδρέου, Πάρη Ψάλτη και τώρα του Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE