Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Τρίβει τα χέρια του ο Τορναρίτης: Καλοκαίρι 520 χιλιάδων ευρώ από Βέλγιο και… Ομόνοια!

Εξαργυρώνει τους καρπούς της περσινής εξαιρετικής σεζόν των παικτών του Ολυμπιακού ο Χριστόφορος Τορναρίτης με τελευταία κίνηση, την μετακίνηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου στην Ομόνοια.

Οι μαυροπράσινοι το φετινό καλοκαίρι έβαλαν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους χάρη στις μεταγραφές των Στέλιου Ανδρέου, Πάρη Ψάλτη και τώρα του Παναγιώτη Ζαχαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE