Δένδιας: Απεγκλωβίστηκε Έλληνας πολίτης από το Αφγανιστάν

Δένδιας: Απεγκλωβίστηκε Έλληνας πολίτης από το Αφγανιστάν

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του υπουργείου Εξωτερικών για την επιστροφή στη χώρα Έλληνα πολίτη από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο Twitter, «ύστερα από συνεννοήσεις με υπουργούς Εξωτερικών κρατών-μελών της ΕΕ, ο Έλληνας πολίτης Agajan Farhad μεταφέρθηκε με ασφάλεια» από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, στην πρωτεύουσα του Πακιστάν, Ισλαμαμπάντ.

Στο Ισλαμαμπάντ τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της ελληνικής πρεσβείας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια, «στελέχη της ελληνικής πρεσβείας βρίσκονται μαζί με τον κ. Farhad και προετοιμάζουν την επιστροφή του στην Ελλάδα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.»

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE