Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στον τροχό αμερικανικού αεροσκάφους που αναχώρησε από την Καμπούλ

Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στον τροχό αμερικανικού αεροσκάφους που αναχώρησε από την Καμπούλ

Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε απόψε ότι ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν στον τροχό ενός από τα αεροσκάφη της C-17 που πέταξαν από την Καμπούλ εν μέσω του χάους που προκάλεσε η κατάληψη της πόλης από τους Ταλιμπάν.

Σε ανακοίνωσή της, η Πολεμική Αεροπορία αναφέρει ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Καμπούλ τη Δευτέρα και το περικύκλωσαν εκατοντάδες Αφγανοί πολίτες.

"Ενώπιον μιας ταχέως επιδεινούμενης κατάστασης ασφαλείας γύρω από το αεροπλάνο, το πλήρωμα του C-17 αποφάσισε το αεροσκάφος ν' αναχωρήσει το συντομότερο δυνατόν", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

Κυπριακό: Καλό κλίμα στις επαφές των διαπραγματευτών - Προετοιμασία για την Ολγκίν

«Καλή» ήταν η συζήτηση του διαπραγματευτή της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαου Μενελάου, και του εκπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, την Παρασκευή, σε συνέχεια αυτής των ηγετών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.