Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ οπαδών Απόλλωνα και ΑΕΛ.


Ο ύποπτος συνελήφθη χθες, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, ενώ για την ίδια υπόθεση τελεί υπό πενθήμερη κράτηση 36χρονος.

Χθες κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 20χρονος, ο οποίος είχε επίσης συλληφθεί για τα επεισόδια, κατά τα οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά αυτοκίνητο ενώ άλλα έξι υπέστησαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE