Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Τετραήμερη κράτηση 48χρονου για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 48χρονου, σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη, μεταξύ οπαδών Απόλλωνα και ΑΕΛ.


Ο ύποπτος συνελήφθη χθες, στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε εναντίον του, ενώ για την ίδια υπόθεση τελεί υπό πενθήμερη κράτηση 36χρονος.

Χθες κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος 20χρονος, ο οποίος είχε επίσης συλληφθεί για τα επεισόδια, κατά τα οποία καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιά αυτοκίνητο ενώ άλλα έξι υπέστησαν ζημιές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE