ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία στην Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία στην Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκαν στις 17/08/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει ύποπτο πρόσωπο, που φέρεται να ενέχεται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμός του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.