ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία στην Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία στην Λεμεσό - Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που διαπράχθηκαν στις 17/08/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εξασφαλίστηκε φωτογραφικό υλικό, το οποίο απεικονίζει ύποπτο πρόσωπο, που φέρεται να ενέχεται στη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμός του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό. Επίσης, πληροφορίες (ανώνυμα) μπορούν να δοθούν μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE