ΛΑΡΝΑΚΑ: Στέρηση άδειας οδήγησης σε 22χρονη και πρόστιμο - Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ατύχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στέρηση άδειας οδήγησης σε 22χρονη και πρόστιμο - Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε ατύχημα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε σήμερα σε κοπέλα ηλικίας 22 ετών, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 7 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησης, στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο χιλίων ευρώ.
 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, γύρω στις 9 χθες βράδυ, ενώ η 22χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Μακαρίου στο Κίτι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονη.
 
Από τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο της 48χρονης προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα άλλης γυναίκας ηλικίας 37 ετών.
 
Τα τρία αυτοκίνητα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν υπήρξε τραυματισμός.
 
Η 22χρονη υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 110 μg αντί 9 μg και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην οικία της.
 
Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε τα αδικήματα για τα οποία κατηγορήθηκε και το Δικαστήριο της επέβαλε επτά βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησης, στέρηση της άδειας οδηγού για τρεις μήνες και χρηματικό πρόστιμο ύψους χιλίων ευρώ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE