Μοντέλο του OnlyFans βγάζει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως: «Είμαι θρησκευόμενη, αυτό θέλει ο Θεός να κάνω»

Μοντέλο του OnlyFans βγάζει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως: «Είμαι θρησκευόμενη, αυτό θέλει ο Θεός να κάνω»

Η απόφαση της Nita Marie να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans και να δημοσιεύει υλικό ερωτικού περιεχομένου έχει γεμίσει τον τραπεζικό της λογαριασμό, με την Αμερικανίδα να βγάζει περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση.


Η γυναίκα από το Κολοράντο, που έχει 65.000 συνδρομητές στην παραπάνω πλατφόρμα αλλά και τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς στο Instagram με συνολικούς followers που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, είναι επίσης θρησκευόμενη.


Όπως δήλωσε προσφάτως, «η θρησκεία πάντοτε καταπίεζε τη γυναικεία σεξουαλικότητα, δεν νομίζω πως ο Θεός το θέλει αυτό. Όσες φορές τον ρώτησα αν πρέπει να συνεχίσω να ποζάρω προκλητικά, η απάντηση ήταν πάντοτε καταφατική.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να αποδέχεσαι και να αγκαλιάζεις τη σεξουαλικότητά σου, γι' αυτό μας την έδωσε ο Θεός, για να τη μοιραζόμαστε»
.









 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE