Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια της Πυροσβεστικής, μετά τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου.

Ο πυροσβέστης υπέστη πριν επτά μέρες (σ.σ. στις 11 Αυγούστου) ανακοπή καρδίας κατά τη μετάβασή του στον Αγροτικό Σταθμό όπου υπηρετούσε και εισήχθη στην εντατική, αφού οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Cyprus fire-fighers», ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία θρηνεί! Στο καλό φίλε και συνάδελφε Γιάννη!! Η απουσία σου είναι ήδη αισθητή!!! Συλλυπητήρια στους οικείους σου! Ο Θεός να σε αναπαύσει», αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα «Cyprus fire-fighers».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE