Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια της Πυροσβεστικής, μετά τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου.

Ο πυροσβέστης υπέστη πριν επτά μέρες (σ.σ. στις 11 Αυγούστου) ανακοπή καρδίας κατά τη μετάβασή του στον Αγροτικό Σταθμό όπου υπηρετούσε και εισήχθη στην εντατική, αφού οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Cyprus fire-fighers», ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία θρηνεί! Στο καλό φίλε και συνάδελφε Γιάννη!! Η απουσία σου είναι ήδη αισθητή!!! Συλλυπητήρια στους οικείους σου! Ο Θεός να σε αναπαύσει», αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα «Cyprus fire-fighers».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE