Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου - Βυθίστηκε στα μαύρα η οικογένεια της Πυροσβεστικής

Στα μαύρα βυθίστηκε η οικογένεια της Πυροσβεστικής, μετά τον χαμό του Γιάννη Γεωργίου.

Ο πυροσβέστης υπέστη πριν επτά μέρες (σ.σ. στις 11 Αυγούστου) ανακοπή καρδίας κατά τη μετάβασή του στον Αγροτικό Σταθμό όπου υπηρετούσε και εισήχθη στην εντατική, αφού οι γιατροί τον επανέφεραν στη ζωή.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Cyprus fire-fighers», ο άτυχος πυροσβέστης έχασε τη μάχη με τη ζωή, ενώ τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία θρηνεί! Στο καλό φίλε και συνάδελφε Γιάννη!! Η απουσία σου είναι ήδη αισθητή!!! Συλλυπητήρια στους οικείους σου! Ο Θεός να σε αναπαύσει», αναφέρει σε ανάρτησή της η σελίδα «Cyprus fire-fighers».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Νέος χάρτης ισχύος στη Βουλή: Οι Προεδρίες μοιράστηκαν, τα πολιτικά μηνύματα παραμένουν

Ολοκληρώθηκε χθες (12/06) μετά από ημέρες συζητήσεων και διαβουλεύσεων η μαραθώνια συνεδρίαση της Επιτροπής Επιλογής της Βουλής, με τα κόμματα να καταλήγουν τελικά στον διαμοιρασμό των Προεδριών των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE