Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιχείρηση επαναπατρισμού 24 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε χθες, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Η οικειοθελής επιστροφή των πιο πάνω προσώπων, έγινε στο πλαίσιο της εφαρμογής της πολιτικής πραγματοποίησης εθελούσιων επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους.

Οι 24 αλλοδαποί, διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία και εναντίον τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις για επιστροφή στις χώρες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE