Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιχείρηση επαναπατρισμού αλλοδαπών στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Επιχείρηση επαναπατρισμού 24 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε χθες, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Η οικειοθελής επιστροφή των πιο πάνω προσώπων, έγινε στο πλαίσιο της εφαρμογής της πολιτικής πραγματοποίησης εθελούσιων επιστροφών στις χώρες καταγωγής τους.

Οι 24 αλλοδαποί, διέμεναν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία και εναντίον τους είχαν εκδοθεί αποφάσεις για επιστροφή στις χώρες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE