Φωτιά στα Βίλια: Aσθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι έως το απόγευμα - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες

Φωτιά στα Βίλια: Aσθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι έως το απόγευμα - Τι προβλέπεται τις επόμενες ώρες

Ασθενείς βόρειοι έως ανατολικοί άνεμοι επικρατούν στην περιοχή των Βιλίων το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που λειτουργεί στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βιλίων, η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα 2 μποφόρ με ριπές που κυμαίνονται από 15 έως 30 χλμ/ώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι (έως 4 μποφόρ) στην περιοχή θα συνεχίσουν έως το απόγευμα και θα εξασθενήσουν περαιτέρω μετά τη δύση του ηλίου. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται το πεδίο του ανέμου στην Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης 19/08.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE