Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο...

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Βασιλάκο...

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες φαίνεται πως βιώνει ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως το σπίτι της αδερφής του στα Βίλια υπέστη ζημιές από τη φωτιά.

Συγκεκριμένα, ο πρώην εργένης εξήγησε πως η φωτιά μπήκε στο σπίτι ωστόσο οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη σβήσουν. Ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί οι φωτιές ωστόσο ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φάνηκε να είναι έξαλλος στην ανάρτηση που έκανε, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε για τη συμμετοχή του στο Bachelor.

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!

Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα! Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE