Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ μοριακού ελέγχου PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία και σε όσους προσέρχονταν σήμερα, Πέμπτη για έλεγχο τους γινόταν μόνο τεστ αντιγόνου, γράφει η Γενί Ντουζέν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι θέλουν τεστ PCR το «υπουργείο υγείας» τους παραπέμπει σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια με τα οποία έχει συμφωνία. Από το κέντρο εμβολιασμού στην «κρατική έκθεση» στην κατεχόμενη Λευκωσία, προστίθεται, έγινε γνωστό ότι υπήρξε μεν δυσκολία με τους μοριακούς ελέγχους αλλά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας παραλαμβάνοντας νέα τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE