Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ μοριακού ελέγχου PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία και σε όσους προσέρχονταν σήμερα, Πέμπτη για έλεγχο τους γινόταν μόνο τεστ αντιγόνου, γράφει η Γενί Ντουζέν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι θέλουν τεστ PCR το «υπουργείο υγείας» τους παραπέμπει σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια με τα οποία έχει συμφωνία. Από το κέντρο εμβολιασμού στην «κρατική έκθεση» στην κατεχόμενη Λευκωσία, προστίθεται, έγινε γνωστό ότι υπήρξε μεν δυσκολία με τους μοριακούς ελέγχους αλλά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας παραλαμβάνοντας νέα τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

ΠτΔ: Συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη του ΕΛΚ ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που έχει συγκληθεί για την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE