Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ μοριακού ελέγχου PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία και σε όσους προσέρχονταν σήμερα, Πέμπτη για έλεγχο τους γινόταν μόνο τεστ αντιγόνου, γράφει η Γενί Ντουζέν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι θέλουν τεστ PCR το «υπουργείο υγείας» τους παραπέμπει σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια με τα οποία έχει συμφωνία. Από το κέντρο εμβολιασμού στην «κρατική έκθεση» στην κατεχόμενη Λευκωσία, προστίθεται, έγινε γνωστό ότι υπήρξε μεν δυσκολία με τους μοριακούς ελέγχους αλλά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας παραλαμβάνοντας νέα τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE