Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ μοριακού ελέγχου PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία και σε όσους προσέρχονταν σήμερα, Πέμπτη για έλεγχο τους γινόταν μόνο τεστ αντιγόνου, γράφει η Γενί Ντουζέν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι θέλουν τεστ PCR το «υπουργείο υγείας» τους παραπέμπει σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια με τα οποία έχει συμφωνία. Από το κέντρο εμβολιασμού στην «κρατική έκθεση» στην κατεχόμενη Λευκωσία, προστίθεται, έγινε γνωστό ότι υπήρξε μεν δυσκολία με τους μοριακούς ελέγχους αλλά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας παραλαμβάνοντας νέα τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE