Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία, γίνονται μόνο έλεγχοι αντιγόνου

Τέλειωσαν τα τεστ μοριακού ελέγχου PCR στην κατεχόμενη Λευκωσία και σε όσους προσέρχονταν σήμερα, Πέμπτη για έλεγχο τους γινόταν μόνο τεστ αντιγόνου, γράφει η Γενί Ντουζέν.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όσοι θέλουν τεστ PCR το «υπουργείο υγείας» τους παραπέμπει σε ιδιωτικά κλινικά εργαστήρια με τα οποία έχει συμφωνία. Από το κέντρο εμβολιασμού στην «κρατική έκθεση» στην κατεχόμενη Λευκωσία, προστίθεται, έγινε γνωστό ότι υπήρξε μεν δυσκολία με τους μοριακούς ελέγχους αλλά το πρόβλημα θα ξεπεραστεί εντός της ημέρας παραλαμβάνοντας νέα τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE