Η Χριστίνα Κολέτσα προκαλεί τον απόλυτο «πανικό» στη θάλασσα

Η Χριστίνα Κολέτσα προκαλεί τον απόλυτο «πανικό» στη θάλασσα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Χριστίνα Κολέτσα αυτές τις ημέρες. Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιλέγει, μάλιστα, να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πλήθος δροσερών εικόνες οι οποίες και… ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία στα social media!

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης, η Χριστίνα Κολέτσα επέλεξε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεχωριστά στιγμιότυπα από την θαλασσινή της εξόρμηση.

Σε αυτά, βεβαίως, τον πρώτο λόγο είχαν το καλλίγραμμο σώμα της καθώς και το… καυτό της μπικίνι! «Be like the ocean, wild,peaceful,mystic and free» έγραψε, με νόημα, στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

Θέμα δευτερολέπτων ήταν, ξανά, για την Χριστίνα Κολέτσα να προκληθεί πανικός στο διαδίκτυο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE