Καταγγέλθηκαν πέντε υπεύθυνοι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων - Πέραν των τριών χιλιάδων οι έλεγχοι

Καταγγέλθηκαν πέντε υπεύθυνοι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων - Πέραν των τριών χιλιάδων οι έλεγχοι

Σε καταγγελίες 29 πολιτών και 5 υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο συνολικά 3.552 ελέγχων παγκύπρια αναφορικά με την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, διενεργήθηκαν 1.098 έλεγχοι στη Λευκωσία από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και 283 έλεγχοι στη Λεμεσό, όπου καταγγέλθηκαν 11 πολίτες και δύο υποστατικά.
 
Στη Λάρνακα από συνολικά 591 ελέγχους καταγγέλθηκαν τρεις πολίτες, στην Πάφο διενεργήθηκαν 519 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 3 υπεύθυνοι υποστατικών, ενώ στην Αμμόχωστο έγιναν 658 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 5 πολίτες. Δεν προέκυψαν καταγγελίες από τους 205 ελέγχους που διενεργήθηκαν στη Μόρφου.
 
Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 198 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.
 
Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 46 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE