ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασμα από Κύπριους κυνηγούς με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου – «Η διαδικασία εφαρμογών άρχισε από εσάς τους κρεατοσυλλέκτες»

Ξέσπασμα από Κύπριους κυνηγούς με την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου – «Η διαδικασία εφαρμογών άρχισε από εσάς τους κρεατοσυλλέκτες»

Λίγο πριν την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2021-2022 και τα νέα δρώμενα με την εφαρμογή application Artemis Cy που ανακοίνωσε η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας, το Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών ξέσπασε με μία ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

Συγκεκριμένα το Κίνημα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για όσους αναρτούν φωτογραφικό υλικό με τα θηράματα τους, αλλά και όσους προβαίνουν σε υβριστικά και άσεμνα σχόλια στο διαδίκτυο. Μάλιστα με την εν λόγω ανάρτηση του το Κίνημα «ρίχνει» το φταίξιμο για την δημιουργία της εφαρμογής σε αυτούς τους κυνηγούς χαρακτηρίζοντας τους «κρεατοσυλλέκτες» που θέλουν να επιδεικνύουν τις ικανότητες τους.

Αυτούσια η ανάρτηση: «"Οι αλήθειες μένουν για πάντα, τα ψέματα και οι μυθοπλασίες έχουν ημερομηνία λήξης"
Έχει απο το 2014 που σας λέμε και φωνάζουμε: Σταματήστε επιτέλους τις άσεμνες φωτογραφίες θηραμάτων. Έβγαλε η γλώσσα μας μαλλιά και εσείς μένατε με την ιδέα πως ζηλεύουμε... Σας προειδοποιούσαμε και εσείς κοροιδεύατε... Όλη αυτή η διαδικασία εφαρμογών άρχισε απο εσάς τους κρεατοσυλλέκτες με τις φωτογραφίες που γεμίζατε τα διαδίκτυα με όλα αυτά τα θηράματα για να "χουμίσετε" στο πόσο καλοί κυνηγοί είστε, ενω στην πραγματικότητα ένας πραγματικός καλός κυνηγός δεν δίχνει τις ικανότητες του αλλά τις απώλιες του.
Βρυξέλλες λοιπόν 2020 και η συνεργασία του σωματείου μας μαζί με τους προέδρους Μάλτας, Γαλλίας, Ιταλίας και Πορτογαλλίας και φυσικά με την FACE την Ευρωπαική Ομοσπονδία Κυνηγίου, βλέπαμε τους πτηνολογικούς συνδέσμους να έχουν το πάνω χέρι αφού η δική σας συμπεριφορά σε εσάς που δεν έχετε σεβασμό στα κυνηγετικά δρώμενα κατασκεύαστηκαν ασπίδες τέλους όσον αφορά τα Τρυγόνια και στο μέλλον εαν συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό, πάμε για το τέλος τσίχλας, τρασχίλας και ορτυκιού. Αυτά που αναφέραμε δεν μιλάμε μόνο για τους Κύπριους αλλά η κάθε χώρα έχει αυτούς τους λίγους, που καταστρέφουν όλους εμάς που προσφέρουμε το μεγαλύτερο κοινωνικό έργο.
Για όσους φωνάζουν για το ποιός φταίει ψάξτε λίγο πιο βαθειά στην τζέπι του μυαλού σας αν υπάρχει έστω και λίγη ΠΑΙΔΕΙΑ ανάμεσα σε καρδιά και ψυχη...
Χρόνο με τον χρόνο καινούργιες ιδέες που καταστρέφουν το κυνήγι όπως τα παλέττα σας, οι φωτογραφίες σας, οι τσακωμοί σας, τα απολίτιστα σχόλια μέσα στο διαδίκτυο δίχνουν την ασέβεια σας πρός τους υπόλοιπους πολίτες και τις πτηνολογικές οργανώσεις. Άραγε ποιός φταίει;;;
Επιτέλους σταματήστε να εκφράζεστε για άλλες οργανώσεις κυνηγίου και ακολουθήστε τον δρόμο της ομοσπονδίας και των συλλόγων και κανενού άλλου.
Να κάνετε δική σας εφαρμογή ΠΑΙΔΕΙΑΣ μέσα στο μυαλό σας και σταματήστε να το παίζετε καλοί Σαμαρείτες πίσω απο ένα πληκτρολόγιο και ένα κινητό.
Υ.Γ. Για οποιονδήποτε απο εσάς έχει κάποιο πρόβλημα με τα γραφόμενα μας να αποχωρίσει απο τον σύλλογο μας παρά να σχολιάζει μυθοπλασίες, να χλευάζει το έργο της ομοσπονδίας και το συμβούλιο του σωματείου μας.
Καλή σας μέρα»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top