Μετά τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που πιάστηκε στην τσιμπίδα των Αρχών

Μετά τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος τραγουδιστής που πιάστηκε στην τσιμπίδα των Αρχών

Είναι ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα- της πανδημίας, φυσικά, εξαιρουμένης- που απασχολούν το πανελλήνιο του τελευταίους μήνες, από τότε που υπήρξε η γέννηση και η «έκρηξη», τρόπον τινά, του ελληνικού #metoo: στην τσιμπίδα των Αρχών έχουν βρεθεί πολλά πασίγνωστα ονόματα υπεράνω, μέχρι πρότινος, πάσης υποψίας, τα οποία κατηγορούνται για σωρεία εγκληματικών ενεργειών.

Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, βεβαίως, ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τον σκηνοθέτη και τον ηθοποιό να αντιμετωπίζουν σφοδρότατες καταγγελίες για κακοποίηση και βιασμούς και να κρίνονται αμφότεροι προφυλακιστέοι και να βρίσκονται στις φυλακές της Τρίπολης.

Ωστόσο, εσχάτως απασχολεί πάρα πολύ τον Τύπο ένας επίσης πολύ διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετωπίζει άλλης «υφής» προβλήματα με τον νόμο: κατηγορείται για φοροδιαφυγή τεραστίων διαστάσεων, με αποτέλεσμα η εφορία να τον «τσιμπήσει» κι εν συνεχεία ν’ αναλάβει την υπόθεσή του η ΑΑΔΕ.

Μάλιστα, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα όλοι του οι λογαριασμοί έχουν δεσμευτεί (προσωπικοί και εταιρικοί), με τα εισοδήματά του να περνούν από το μικροσκόπιο.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως, σύμφωνα με την κλήση που του παραδόθηκε σπίτι του από τον κλητήρα, κατηγορείται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος- μια κατηγορία που καταλαβαίνει εύκολα κανείς, βεβαίως, πως είναι εξαιρετικά βαριά και επιφέρει ποινή φυλάκισης.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουμε στις πίστες, με καριέρα χρόνων στην αθηναϊκή (και όχι μόνο) νύχτα και τεράστιες πωλήσεις σε δίσκους.

Αρχίζετε να… νιώθετε ποιον εννοούμε;

Πηγή: dailymedia.com.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.